Team AlgGutten

Här följer en presentation av några av våra samarbetspartners. Du hittar fler av våra samarbetspartners och ambassadörer via facebook och instagram.

Kennel Copper

Enormt framgångsrik uppfödare av Irländska settrar med flera världsvinnare. Camilla Östman har varit kund hos oss sedan starten 1999.

Läs gärna mer på Kennel Cooper


Sara Läppenen

Jag har 2 flatcoated retriever tikar – Vimsa och Ginnis. Vimsa tävlas i lydnad/bruks, viltspår och utställning. Vimsa är godkänd eftersökshund för trafikskadat vilt via NVR. Ginnis är 6 månader i skrivande stund och ska gå i Vimsas spår framöver. 

För att mina hundar ska kunna prestera när det behövs (oavsett om det är ett eftersök, i utställningsringen eller på träning/tävlingsplanen) så har jag valt att ge dom ett svensktillverkat foder som jag tror stenhårt på och som tänker på miljön. Fodret ger ett lyster från insidan och ut. Päls, klor, hull mm. är bättre än någonsin. Vi är stolta att få ingå i Team AlgGutten. 

Läs gärna Saras blogg: www.saraleppanen.se/



Yes!Dog

Yes!Dog är grundat och drivs av Tobias Sjöberg och Lilly Leete i Stockholm. Både Tobias och Lilly tävlar agility. Tobias tävlar dessutom för Svenska Agilitylandslaget.

Yes!Dog: - Tillsammans utbildar vi hundägare och deras hundar med hållbara och positiva metoder.

Hos oss finns det kurser för alla - från nybörjare till den
mer erfarna hundtränaren. Vi ser alltid till att jobba på en individanpassad nivå och fokus ligger på dig och din hund som ett team!

Läs gärna mer på Yesdog


Emelie Hörman med Bordercollien Wictor snart 6 år. 

Vi tränar och tävlar lydnadsklass 3 på SM nivå samt HTM klass 3. Har flera olika uppdrag inom Brukshundklubben   på lokal, regional och central nivå. Arbetar som avtalsinstruktör inom Brukshundklubben.











SwishKlarna