Team AlgGutten

Här följer en presentation av några av våra samarbetspartners. Äter din hund AlgGuttens hundmat och du vill finnas med på vår sida, så är du välkommen att höra av dig! :-)

Kennel Copper

Enormt framgångsrik uppfödare av Irländska settrar. Camilla Östman har varit kund hos oss sedan starten 1999.

Läs gärna mer på Kennel Cooper

Erika Johansson

Har två border collies Ailo 5 år - tävlar klass 3 agility Bixon 3 år - tävlar klass 1 agility 

Erika: -  Jag har höga ambitioner och mål med både min träning och tävling tillsammans med hundarna. För mig är det viktigt med allt ifrån bra träning till bra foder. Jag vill skapa de bästa förutsättningar för att hundarna ska vara i så god form som möjligt, och för att kunna prestera på topp! Vi har äran att gå vara en del i algguttengänget, vilket vi är oerhört tacksam och glada över. Mina grabbar är finare än någonsin i både muskulatur, päls och hull!

Yes!Dog

Yes!Dog är grundat och drivs av Tobias Sjöberg och Lilly Leete i Stockholm. Både Tobias och Lilly tävlar agility. Tobias tävlar dessutom för Svenska Agilitylandslaget.


Yes!Dog: - Tillsammans utbildar vi hundägare och deras hundar med hållbara och positiva metoder.

Hos oss finns det kurser för alla - från nybörjare till den
mer erfarna hundtränaren. Vi ser alltid till att jobba på en individanpassad nivå och fokus ligger på dig och din hund som ett team!


Läs gärna mer på Yesdog
Sara Läppenen

En sprallig, glad och omtänksam tjej som älskar att arbeta med hunden oavsett vilken sport man utövar. Mentaliteten är något som jag har fördjupat mig i. Jag är med i 2 brukshundsklubbar, i Hällefors och Karlskogas brukshundklubb. I Hällefors BHK sitter med RUS (Rasutvecklingssektorn), sitter i styrelsen och sköter hemsidan. I Karlskogas BHK är jag bara medlem (än så länge!). Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör och testledare för MH. Och är alltid ute efter något nytt att lära mig. Kunskap kan man inte få för mycket av. Jag har 2 flatcoated retriever tikar – Vimsa och Ginnis. Vimsa tävlas i lydnad/bruks, viltspår och utställning. Och så är vi godkända som eftersöksekipage för trafikskadat vilt via NVR. Ginnis är i skrivande stund 9 veckor. Men Ginnis ska ställas ut, samt tävlas i lydnad/bruks och viltspår.

Läs gärna Saras blogg: www.saraleppanen.se/