MAXIMUM 27/16 för aktiva hundar och hundar med högre näringsbehov185 kr

MAXIMUM är ett premiumhelfoder för aktiva hundar, digivande tikar och andra hundar som behöver ett foder med högre protein/fetthalt.

Atletiska hundar som följer med på joggingrundorna, vandringar eller som är aktiva med agility behöver mer energi och näringsämnen än lugnare artfränder. Maximum har en hög andel protein och en högre fetthalt som ger hunden maximal styrka och uthållighet, och det extra som kan behövas för en digivande tik. En effektiv kolhydratblandning tillsammans med algerna förstärker uthålligheten och ger långfristig energi, samt förbättrar återhämtningsförmågan, medan förstklassiga animaliska proteinkällor hjälper till att bygga upp och bevara starka, slanka muskler.

MAXIMUM innehåller Omega 3 och Omega 6 fettsyror, inga färgämnen eller konserveringsmedel. Fodret har ett tillskott av 3% havsalger och innehåller 27% protein och 16% animaliskt fett.

Sammansättning: Kött och animaliska biprodukter av kyckling nöt och fläsk, ris, majs, fullkornsvete, animaliskt fett, alger 3%, betfiber, linfrömjöl, potatisprotein, mineraler, vitaminer och spårämnen.


Näringsdeklaration

Protein27%
Fett16%
Växttråd2,5%
Vatten10%
Aska6%
Kalcium1,2%
Fosfor0,8%
Vitamin A105000 IE/kg
Vitamin D11 IE/kg
Vitamin E90 mg/kg
Koppar12 mg/kg
Järn180 mg/kg